Robert Cremer III, ea belaelloang hore ke sethunya sa Letsatsi la Boipuso Highland Park, Illinois, o ile a qosoa ka la 5 Phupu ka liqoso tse supileng tsa polao ea boemo ba pele, mochochisi oa Amerika o boletse.Haeba a ne a ka fumanoa a le molato, a ka ahloleloa bophelo bohle chankaneng.

Rasethunya o ile a thunya ka makhetlo a fetang 70 a le marulelong nakong ea mokoloko oa Letsatsi la Boipuso Highland Park, a bolaea batho ba 7 'me a ntša likotsi tse ka bang 36. Mapolesa a ile a tšoara 'melaelloa a le mong, Cremo III, bofelong ba la 4 April.

Cremo III ke monna e mosoeu ea mosesaane ea nang le li-tattoo tse ngata sefahlehong le molaleng, ho kenyeletsa le ka holim'a lintši tsa hae tse letšehali.O ile a baleha sebakeng seo a apere joaloka mosali 'me a koahela tattoo, empa qetellong a tšoaroa ke mapolesa.

Us mecha ea litaba e qalile ho tlaleha hore Cremo III e ne e le 22, empa hamorao e ile ea e fetola ho 21. Phuputso ea mapolesa e ile ea senola hore Cremo III e fumane ka molao lithunya tse hlano lilemong tsa morao tjena, ho akarelletsa le "sethunya se matla" se sebelisitsoeng tlhaselong eo.

Cremo III o tobane le bophelo chankaneng ntle le parole haeba a fumanoa a le molato oa liqoso tse supileng tsa polao ea boemo ba pele, 'Muelli oa Setereke Eric Reinhart o boletse Mantaha.Mme Rinehart o boletse hore liqoso tse ngata tse eketsehileng khahlanong le Monghali Cremo li tla latela.

Mapolesa a re Crimo III e ne e ntse e lokisa tlhaselo ka libeke, empa ha e so netefatse sepheo.

Cremo III e ile ea hlokomeloa ke mapolesa ka makhetlo a mabeli ka 2019. Ea pele, eo ho belaelloang hore o ipolaile, o ile a tlisa mapolesa monyako.Lekhetlong la bobeli, o ile a tšosa ka hore o tla “bolaea e mong le e mong” lelapeng la hae, le ileng la bitsa mapolesa, a ileng a tla ’me a mo amoha lithipa tsa hae tse 16, lisabole le lithipa.Mapolesa a re ho ne ho se letho le bontšang hore o na le sethunya.

Cremo III e ile ea etsa kopo ea tumello ea lithunya ka December 2019 mme ea amoheloa.Polelo ea mapolesa e ile ea hlalosa hore ka nako eo ho ne ho se na bopaki bo lekaneng ba hore o ne a hlahisa "tšokelo e hlakileng le e potlakileng" le hore ho fanoe ka tumello.

Ntate oa Crimo III, Bob, mong'a li-deli, o ile a matha a sa atlehe bakeng sa ramotse oa Highland Park ka 2019 khahlano le Nancy Rottling, ea neng a le teng.Re lokela ho ipotsa, ‘Ho etsahetse’ng?'”

Beng ka eena le metsoalle ba Mo hlalositse e le "ea ikhulang 'me a khutsitse" e le sehloela sa bashanyana eo hamorao a ileng a bontša matšoao a pefo, a ikutloa a hlokomolohiloe a bile a halefile."Ke hloile hore batho ba bang ba fumana tlhokomelo e ngata Inthaneteng ho mpheta," Cremo III o boletse videong e kentsoeng Inthaneteng.

Patlisiso ea mapolesa e bonts'itse hore Kermo iii o ile a phenyekolla Marang-rang a batla tlhahisoleseling mabapi le lipolao tse sehlōhō 'me a kopitsa litšoantšo tse mabifi tse kang ho khaoloa lihlooho.


Nako ea poso: Jul-06-2022