O se fa'amaumauga a le Guinness World Records na fa'amatalaina ai o le tagata fa'aoga YouTube a Kanata "Huck Smith", o lona igoa moni o James Hobson, na ia talepeina lana fa'amaumauga lona lua i le lalolagi e ala i le fausiaina o le moliuila sili ona pupula tele i le lalolagi.
Na faia muamua e le na faia le fa'amaumauga o le ulua'i fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga lightsaber ma fa'atupuina le “Nitebrite 300″, o se moliuila e talafeagai mo tagata tetele, ma le 300 LED.
Na maua e Hobson ma lana au le Guinness World Record ina ua uma ona fuaina le susulu o le sulu tele e 501,031 lumens.
Mo faʻamatalaga, Imalent MS 18, le moliuila sili ona malosi i luga o le maketi, o loʻo i ai le 18 LED ma faʻauluina le malamalama ile 100,000 lumens.Na matou lipotia muamua foi i luga o se moliuila LED tele DIY e faʻafefe vai na faia e le isi tagata faʻaoga YouTube e igoa ia Samm Sheperd ma le faʻatatau o le 72,000 lumens.
O moli o le malae lakapi e masani lava i le va o le 100 ma le 250,000 lumens, o lona uiga e mafai ona tuʻu le Nitebrite 300 i luga aʻe o le malae faʻatasi ma lona taula taulaʻi-e ui atonu e faigata tele mo tagata taaalo.
O le susulu uma e le pulea e le au Hacksmith e tatau ona taulai atu i se ave o le malamalama e avea ma vaega o le moliuila.Ina ia faia lenei mea, na faʻaogaina e Hobson ma lana 'au se faʻalautele faitau tusi Fresnel e faʻatotonugalemu le moli ma faʻasino i se itu patino.
Muamua, na latou fausia laupapa e 50, o ia mea taitasi na faʻapipiʻiina i le 6 LED.O laupapa matagaluega uma e fa'aola e se maa.
Nitebrite 300 e tolu auala eseese, lea e mafai ona fesuiaʻi ma se faamau tele: maualalo, maualuga ma turbo.
O le moliuila ua mae'a, o se vaega e fai i kalone lapisi, e vali i le vali lanu uliuli ma e foliga masani.
Ina ia fuaina le susulu o latou moliuila tetele, sa faaaoga e le au Hacksmith le leitio a Crooks, o se meafaigaluega e iai se ili, i totonu o se matauila tioata ua fa'amaufa'ailogaina e sili atu ona gaoioi pe a fa'aalia i le malamalama malosi.vave.
O le malamalama na fa'aolaina e le Nitebrite 300 na matua malosi lava na pa ai le leitio a Crookes.E mafai ona vaʻaia lenei mea i le vitio o loʻo i lalo, faʻapea foʻi ma le moliuila o loʻo nonoa i le pito i luga o le taʻavale o loʻo taʻavale i le po-e ono taʻitaʻia ai nisi o vaʻaiga UFO.


Taimi meli: Aukuso-13-2021