新闻1

E malo Depp,Na manumalo Johnny Depp i le $15 miliona tala taufaaleaga faasaga ia Amber Heard i le aso 2 o Iuni, ma na tuuina atu ia Heard le $2 miliona i se tagi tetee.I le 2018, na faateʻa Depp mai Disney ina ua uma ona lomia e Amber se tala e taʻu mai ai na sauaina o ia e ia.I le 2020, na molia ai e Depp ia Amber mo le taufaaleaga.

新闻3

Ina ua uma le faaiuga, na faamanatuina e Depp i se pou: "Ou te faamoemoe o laʻu malaga i le upumoni e mafai ona fesoasoani i isi, alii ma tamaitai. o le a lē mou atu lava le upu moni.”Fai mai Amber ua le fiafia o ia i le faaiuga: "O le mauga o molimau e le mafai lava ona tetee atu i le malosi tele, faatosinaga ma faatosinaga a loʻu toalua. Ua sili atu loʻu le fiafia i le uiga o lenei faaiuga mo isi tamaitai. O se laa i tua, o se toe fo'i i tua i le taimi e tautala ai e mafai ona fa'alumaina fa'alaua'itele. O se la'asaga i tua i le manatu e fa'atatau i sauaga fa'asaga i fafine."

新闻12

Na faia e Depp le faʻamatalaga lenei:

 

"I le ono tausaga talu ai, o loʻu olaga, olaga o laʻu fanau, olaga o le tele o tagata o loʻo siomia aʻu, o tagata na lagolagoina ma talitonu ia te aʻu i le tele o tausaga, na suia e faavavau i le emo o le mata. O tuuaiga sese ma ogaoga o solitulafono na lafo mai ia te au e ala i ala o faasalalauga, ma faaosofia ai le anoano o le ita, e ui lava e leai ni moliaga na faia faasaga ia te au.... Mai le amataga, o le faamoemoega o lenei faamasinoga o le faailoa atu lea o le mea moni e tusa lava po o le a le taunuuga. i la'u fanau ma i latou na tutu mai ia te a'u. O lenei, ua ou maua ai le filemu i le iloaina na ou faia. Ou te faamoemoe o la'u malaga i le upu moni o le a fesoasoani i isi, alii ma tamaitai, i tulaga e pei o a'u ma i latou o loo lagolagoina i latou, 'aua lava ne'i fiu. Ou te toe mana'o e toe fo'i i le manatu o le ta'umama, i luma o le fa'amasinoga ma fa'asalalauga. E le oti lava le mea moni."


Taimi meli: Iuni-02-2022