Armbånd er en av de vanligste, enkle å ha på seg og mest verdifulle beskyttelsesstykker innen fitness.Imidlertid vil mange mosjonister alltid gjøre noen feil når de bruker armbånd, noe som resulterer i at armbånd ikke spiller en god beskyttende rolle.

En skikkelig håndleddsstøtte beskytter ikke bare håndleddsleddet, men kan til og med hjelpe deg med tyngre benkpress/push-vekter, eller lengre håndstøttestøtter.

Betydningen av armbåndet er hovedsakelig to punkter:

Sikre håndleddet.Hold håndleddet i nøytral posisjon så mye som mulig, og hvis håndleddet ikke er i nøytral posisjon vil håndleddsbeskytteren gjøre at håndleddet har en tendens til å gå tilbake til nøytral posisjon.
Gi støtte.Når håndleddet ikke er i nøytral posisjon, kan håndleddsbeskytteren avlaste trykket på håndleddet, redusere smerte og redusere risikoen for skade.

Hvordan bære armbåndene

Armbånd er ikke bare viklet rundt håndleddet.Det er fem detaljer om å bruke armbånd som ofte blir oversett av trenere:

Detaljer 1. Armbåndet skal dekke håndleddsleddet helt.Hvis armbåndet er for lavt, er ikke håndleddet festet, og armbåndet spiller ingen beskyttende rolle.De fleste trenere gjør denne feilen.

Detaljer 2. Ved vikling må armbåndet trekkes kraftig fra hverandre, slik at den elastiske kraften til armbåndsmaterialet etter vikling kan pakke håndleddet bedre.

Detaljer 3. Etter å ha brukt håndleddsbeskytteren, må fingerdekselet fjernes for å redusere trykket mellom tommelen og storfisken.Dette er en detalj som mange selgere som selger verneutstyr ikke forstår.

Detaljer 4. Når du vikler deg rundt håndleddsbeskytteren, bør du ikke strebe etter "komfort", men prøve å holde håndleddet fast og inaktivt.

Detaljer 5. Armbånd skal ikke brukes hele tiden, og bør tas av i gruppepauser.


Innleggstid: 14. februar 2022